Електронска адреса.
Aleksandra T.

Aleksandra T. бара дадилка

Центар, СкопјеОд 1000 МКД за еден ден
 • СочувајСочувано

Здравo! Моето име е Александра барам работа како дадилка на бебиња/деца, имам 5 месеци искуство, Ја чекам вашата порака

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 1000 МКД за еден ден

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче