Електронска адреса.
Hristina M.

Hristina M. бара дадилка

Ѓорче Петров, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво,
Барам жена за чување на дете од 1 година, во периодот кога сме на работа.
Живееме во населба Даме Груев (Новоселски пат).
Плата по договор.
Предност би имале жени од општина Ѓорче П. и кои имаат претходно искуство и препорака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче