Електронска адреса.
Sashka G.

Sashka G. бара дадилка

Кисела Вода, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Ние сме родители на две 16-месечни близначиња. Бараме дадилка со скратено работно време. Работното време би започнувало од 15:30 часот, со земање на децата од градинка, па до 18-19 часот, по договор. Воедно, по договор би ни требала помош и за викенди, по околу 4 часа. Пржино, Скопје. Ја чекаме вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче

 2. 0-1 годишно момче