Електронска адреса.
Vlasta R.

Vlasta R. бара дадилка

Центар, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво, потребна ни е дадилка за девојче на возраст од 10 месеци. Доколку сте заинтересирани на електронска адреса ruzhinovskaicloud.com, претставете ни се, испратете ни краток опис за вашето досегашно искуство, фотографија од Вас, краток опис кои се Вашите очекувања како и на кој начин може да допринесете да го потикнете развојот во оваа фаза на нашето бебе.
Ви благодарам,
Власта

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче