Електронска адреса.
Maja A.

Maja A. бара дадилка

Центар, СкопјеОд 204 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Maja од Центар. Барам дадилка За 2 машки деца (12 и 8 год). Ангажманот би бил од 15ти јули до 2ри август во работни денови помеѓу 15-18 часот. Потребно е познавање на англиски јазик. Децата би седеле дома или би оделе на активности. Цена по договор.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 204 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 7-11 годишно момче

 2. 12-18 годишно девојче