Електронска адреса.
Stefan A.

Stefan A. бара дадилка

Карпош, СкопјеОд 202 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Stefan. Барам дадилка Јас нудам 202 ден за час. Карпош, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 202 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши