Електронска адреса.
Nada S.

Nada S.

Скопје1 години30 години искуствоОд 131 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Nada. Барам работа за домашна помошничка Јас имам 30 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 131 МКД за еден час

Искуство: 30 години

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Имам свое

Образование

Средно