Електронска адреса.
Julijana B.

Julijana B.

Скопје50 години49 години искуство

Здраво! Моето име е Julijana. Барам работа за домашна помошничка Јас имам 49 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Искуство: 49 години

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Немам свое

Образование