Електронска адреса.
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 130 МКД за еден час

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Немам свое

Образование

Стручно