Електронска адреса.
Sara L.

Sara L.

Скопје19 години6 години искуствоОд 130 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Sara. Барам работа за домашна помошничка Јас имам 6 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 130 МКД за еден час

Искуство: 6 години

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Немам свое

Образование

Средно