Електронска адреса.
Md Sojib H.

Md Sojib H.

Бангладеш25 години3 години искуствоОд 500 МКД за еден месец

Здраво! Моето име е Md Sojib. Барам работа за домашна помошничка Јас имам 3 години искуство. Бангладеш. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 500 МКД за еден месец

Искуство: 3 години

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Немам свое

Образование

Средно