Електронска адреса.
Muzo E.

Muzo E.

Скопје47 години2 години искуствоОд 150 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Muzo. Барам работа за домашна помошничка Јас имам 2 години искуство. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 150 МКД за еден час

Искуство: 2 години

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Немам свое

Образование