Електронска адреса.
Tina E.

Tina E.

Скопје42 години4 години искуствоОд 1000 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Tina. Барам работа за домашна помошничка Јас имам 4 години искуство. И јас сум сертифицирана дадилка. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 1000 МКД за еден час

Искуство: 4 години

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Имам свое

Образование

Средно

Курсеви: Курсеви за дадилки

Јазици: Босански, Хрватски, Англиски, Македонски, Српски, Шпански