Електронска адреса.
Kristina N.

Kristina N. бара куќна помошничка

Македонија
  • СочувајСочувано

Барам куќна помошничка за вршење на домашни работи и помош околу две бебиња.
Локација Припор
Работа од 40 до 48 часа

Предност:
- возачка дозвола
- помлади од 55 години

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Немам свое

Образование

Јазици: Македонски