Електронска адреса.
Tami P.

Tami P. бара куќна помошничка

СкопјеОд 1800 МКД за еден ден
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Tami. Барам куќна помошничка Јас нудам 1800 ден за ден. Скопје. Ја чекам вашата порака.

36,000 Denari Mesecna plata

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 1800 МКД за еден ден

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Имам свое