Електронска адреса.
Daniela A.

Daniela A. бара куќна помошничка

Ѓорче Петров, Скопје
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Daniela. Барам куќна помошничка Ѓорче Петров, Скопје. Да ја одржува хигиената во домот, да готви, да ги зема децата од школо по три часа на ден да ги чува. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Имам свое