Електронска адреса.
Петар Т.

Петар Т. бара куќна помошничка

МакедонијаОд 130 МКД за еден час
  • СочувајСочувано

Повремена, постојана и/или еднократна помош за чистење на дом во стан на приземје во Битола.
Барам итно. Цената на час може да се промени со понуда на ден, по договор.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 130 МКД за еден час

Возраст: 16-99 год.

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Немам свое

Образование

Јазици: Македонски