Електронска адреса.
Klaudia T.

Klaudia T. бара куќна помошничка

ШтипОд 1400 МКД за еден ден
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Klaudia. Барам куќна помошничка Јас нудам 1400 ден за ден. Штип. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 1400 МКД за еден ден

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Имам свое