Електронска адреса.
Vlasta R.

Vlasta R. бара куќна помошничка

Центар, Скопје
  • СочувајСочувано

Здраво, Барам куќна помошничка за одржување на домот во Центар, (позсди Буњаковец) Скопје. Потребна ми е услуга два пати неделно.
Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Имам свое