Електронска адреса.
Maja A.

Maja A. бара куќна помошничка

СкопјеОд 130 МКД за еден час
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Maja. Барам куќна помошничка Јас нудам 130 ден за час. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 130 МКД за еден час

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Немам свое