Електронска адреса.
Марта Ц.

Марта Ц. бара куќна помошничка

Гази Баба, СкопјеОд 150 МКД за еден час
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Марта. Барам куќна помошничка Јас нудам 150 ден за час. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 150 МКД за еден час

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Немам свое