Електронска адреса.
Ivana M.

Ivana M. бара куќна помошничка

Центар, СкопјеОд 135 МКД за еден час
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Ivana. Барам куќна помошничка, со флексибилни часови за работа.општина Центар.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 135 МКД за еден час

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Имам свое