Електронска адреса.
Наташа Д.

Наташа Д. бара куќна помошничка

Карпош, Скопје
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Наташа. Барам куќна помошничка Карпош, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Имам свое