Електронска адреса.
euphoria e.

euphoria e. бара куќна помошничка

Центар, Скопје
  • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум euphoria. Барам куќна помошничка Центар, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Одржување на домаќинство

Услуги

  1. Чистење станови

  2. Чистење куќи

  3. Чистење прозори

  4. Чистење автомобили

  5. Пеглање

  6. Миење садови

 

Опрема за чистење: Немам свое