Email
PasswordForgot?
Ана М.

Ана М.

Аеродром, Скопје48 y8 y experience

Последните десет години ги поминав во искуствено запознаванње и работа со деца на возраст од три до осумнаесет годишна возраст. Интересно е што мојата љубов кон нив нема одраничувања и можам да бидам дел од нивниот живот како едукатор, советник или да им помогнам во било каква потреба која се јавува во текот на нивниот растеж се со една цел, а тоа е: да бидам дел од детскиот живот и да донесам иднина и радост во него. Една прегратка дадена од срце на детенце може да ја памети цел живот!

Почетокот на мојата кариера на работа со деца од најмалата возраст ја започнав во ""СЈ Компани""/MCdonalds, како едукатор преку игри, детски песни, лекции.
Сертификат за Хостеса,
Сертификат за завршен курс по Англиски Јазик.

Подоцна продолжив како Администратор во Невладина Организација ""Мали Пријатели"", и мојата одговорност и грижа кон децата беше да имаат учебници за во училиште, да бидат прифатени, да посетуваат редовна настава и да бидат добро нахранети.

Искуството со тинејџерите го здобив во Интернационална Компанија "" Youth Unlimited"", каде што бев поканета на тренинг во Канада за изучување на програма ""Како младите да се заштитат од светот на пороците"".

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 8 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: Економско Училиште "Арсениј Јовков"

Specialty: ССС/ Економист

Languages: English, Macedonian