Email
PasswordForgot?
Тереза Л.

Тереза Л.

Куманово24 y2 y experience

Како студент на филолошки факултет на катедра за англиски јазики и книжевност, на Блаже Конески во Скопје сум имала можност да држам часови на деца кои сакаат да научат англиски јазик. Самата работа ме потикна да барам работа како дадилка затоа што чувствувам голема мотивација и ентузијазам за грижа кон децата. Сум волонтирала во градинки, каде што сум држела и часови по танц на децата од 5 години. Голем интерес имам за танц и се што е поврзано со уметноста.
Сум работела со деца од 3 до 10 години. Сум го користела методот на учење преку угра, каде што пробувам да искреирам атмосфера која ке биде убава и интересна за децата. Со овој начин на учење децата ја развиваат својата креативност, а воедно впиваат нови работи и искуства.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 2 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

 

Up to 10 children

Education

University

Institution: Филолошки факултет ,,Блаже Конески"

Specialty: Наставник

Languages: English, Macedonian, Spanish