Email
PasswordForgot?
Дивна Н.

Дивна Н.

Скопје66 y14 y experience

Дивна има долгогодишно искуство во работа со деца од претшколска и школска возраст. Трпелива, одговорна, сака да работи со децата и тие ја исполнуваат целосно. Заинтересирана е за скратено работно време и за бебиситинг на повик со деца од школска возраст. Секојдневно вози велосипед, а во слободно време сака да чита книги, да решава крстословки или да изгледа добар игран филм.
Грижа и нега на деца од 9 месеци до 7 години во повеќе семејства со полно и скратено работно време и бејбиситинг по потреба. Извршување на сите обврски околу децата: одговорност за безбедност и сигурност на децата, подготовка на оброци за децата, одржување и подучување на лична хигиена на децата, прошетки и надворешни активности со децата, носење и преземање на децата од градинка и училиште, средување на играчки, секојдневна комуникација со
родителите.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 14 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: Средно економско училиште „Кочо Рацин“, Скопје

Specialty: Економски техничар

Languages: English, Macedonian, Serbian