Email
PasswordForgot?
Рената Б.

Рената Б.

Ѓорче Петров, Скопје48 y16 y experience

Бејбиситерка, со лично искуство (како мајка на 19 г. керка ) и професионално искуство (член во агенцијата веке 5 години).за грижа и нега на деца и бебиња , како и деца со посебни потреби. Оваа професија ми е дополнителна дејност, првенствено од причина што децата ги сакам ,ме исполнуваат, така да целосно сум посветена на нив , работата е со љубов и сметам дека е најбитно децата да ја осетат позитивната енергија при првото запознавање која е и најбитна за да биде успешно дружењето -- чувањето на детето. Воедно е битна и комуникацијата со родителите, истата треба да биде взаемна обостана со целосно пренесување на информации во врска со самиот бејбиситинг на детето, со цел за добар развој на детето . Исполнителна, одговорна , комуникативна личност , со осет за музика уметност, креативна и вешта во повеќе полиња . Достапна и флексибилна за попладневни и вечерни бејбиситинзи после 16 часот како и викенди.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 16 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Institution: Градежен Факултет

Specialty: дипл. гр. инж.

Languages: English, Macedonian, Serbian