Email
PasswordForgot?
Тамара З.

Тамара З.

Ѓорче Петров, Скопје20 y2 y experience

(Моментално е ангажирана)
Дадилка со двегодишно искуство во грижа, анимација и едукација на едно или повеќе деца од секаква возраст. Има голема желба да работи со деца.Смирена, комуникативна и одговорна личност. Способна да се грижи за повеќе деца истовремено, да помага во секакви домашни обврски како подготвување храна, бањање, пресоблекување и слично. Вешта во водење лекции за рано детско образование преку создавање забавни, едукатвни и креативни активности. Владее со смиреност, трпеливост и ведрина. Спортува, знае да свири на инструменти, познава повеќе странски јазици и способна е целосно да комуницира во повеќето од нив. Прифаќа критики со цел да се подобри во својата работа. Способна да решава конфликти помеѓу децата на разумен и смирен начин, на кој тие ќе ги разберат последиците на своите постапки.
"
Курсеви по странски јазици
- Англиски степен C1
- Гермаски степен B2
- Француски степен B1
Познавање на јазици без посетување на курс
- српски/македонски мајчин јазик
- грчки- живеење и работа во Грција
Има посетувано обука за делување против врскичко насилство, стекнување на вештини за смирено и разумно решавање на конфликти помеѓу луѓето
Асистенција на професионално лице во работа со деца со посебни потреби
Има искуство со чување на деца по потреба."

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually

Au pair: negotiable

Experience: 2 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Institution: Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство, Скопје - студент

Courses: first aid courses

Languages: English, German, Greek, Macedonian, Serbian