Email
PasswordForgot?
Мери Л.

Мери Л.

Скопје48 y6 y experience

Личност- со позитивна енергија и ведар дух, особини кои ги имам пренесено на моите внуци кои ги има изгледано, а истовремено овие мои позитивни особини сакам да ги пренесам и на семејства кои имаат потреба од личност како мене за чување-помош околу деца. Дека децата се најголемото богатство ме мотивира секогаш да се најдам на право место и време каде што сум потребна да помогнам, а дека е тоа така можам да го поткрепам со самото тоа што сум член на оваа искрена и чесна групација која ми овозмжува да го исполнувам моето слободно време и за тоа сум и благодарна. Имам чувано и деца од 3 и 9 години, но со различно работно време.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 6 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: Економско и Стенодактилографско

Specialty: Стенодактилограф

Languages: Macedonian, Serbian