Email
PasswordForgot?
Лидија А.

Лидија А.

Аеродром, Скопје58 y6 y experience

Покрај мојата редовна работа од 8-16ч во Пошта, имам големо искуство со деца како бебиситерка.Со огромно задоволство ја прифаќам работата како негувателка после 16ч како и за викенди и празници.
Во оваа дејност се пронаоѓа самата себеси и со задоволство би чувала деца за што би се увериле и самите родители. Првото нешто кое може да го издвои како мотивација за работа со деца е огромната љубов кон децата и способноста за одлична комуникација со нив. Чувањето на деца од бебиња до школска возраст, ја исполнува со радост и професионална сатисфакција. Таа е исклучително одговорна и внимателна со децата, посветувајќи големо внимание за нивниот нормален психофизички развој. Секогаш ги слуша инструкциите на родителите и се придржува до нив. Солидно го познава англискиот јазик.

Лидија има лично искуство со грижа и нега својот внук од неговото раѓање до ден денес на 6 годишна возраст. Има работно искуство и во чување на деца на свои блиски пријатели и роднини. И покрај тоа што е вработена, Лидија има доволно слободно време и желба да го искористи во грижа и нега на деца. Заинтересирана за скратено работно време како дадилка или работа на повик како бебиситерка. Од понеделник до петок таа е слободна после 16 часот и во вечерни часови, додека за викенди и празници е достапна во текот на целиот ден.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 6 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: СЕУ Моша Пијаде Скопје

Specialty: економски техничар

Languages: English, Macedonian