Email
PasswordForgot?
Виолета А.

Виолета А.

Бутел, Скопје60 y9 y experience

Дадилка со повеќегодишно искуство во работа со деца во семејства,и грижа за нив.Со завршен педагошки факултет се има стекнато со диплома за наставник по ликовно воспитување и со знаења од педагогија,,психологија и едукација.Најмала возраст за која се грижела е новороденче од 6.5 месеци.Личните карактеристики кои ги поседува се трпение,посветеност,точност, искреност,доверливост,одговорност.Особено и е важно да се воспостави коректен и искрен однос со семејството како би имале добра соработка и резултати во однос на општиот здравствен и интелектуален развој на децата.Во однос на припрема на оброци за децата добро и самостојно се справува со секакви предизвици во припрема на диетално мени,мени за деца со алергии и редовна вообичаена исхрана.Тука спаѓа и педагошка прва помош.Начинот на кој работи со деца е учење и растење низ игра,цртање и боење,метода каде што деца се најслободни да ги изразат своите чувства и емоции.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 9 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Vocational

Institution: Педагошка академија -

Specialty: наставник по ликовно воспитување

Languages: English, Macedonian, Serbian