Email
PasswordForgot?
Катерина С.

Катерина С.

Аеродром, Скопје39 y5 y experience

Катерина е советник за родители, кој својот пат на професионално поле го започна за време на престојот во Соединетите Американски Држави (САД). Благодарение на лесната адаптибилност кон различни култури и мотивацијата за постојано учење, личен и професионален развој, како и стекнување нови искуства, имаше прилика да соработува со семејства од различни делови на САД. Семејства кои имаа слична потреба во однос на грижа, нега и едукација за нивните деца, но беа сосема различни во пристапот, индивидуалните барања, грижите кои ги споделуваа и резултатите кои ги очекуваа.
"Сертификат за учество во студиска посета на Република Хрватска за законски решенија за алтернативно згрижување и нега на деца, проект Алтернативно згрижување и нега на деца, 2017
Сертификат за Педијатриска прва помош, Министерство за образование и наука & British Council, 2017
Лиценца за неговател, Министерство за труд и социјална политика, 2015"

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 5 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Institution: Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Languages: English, Macedonian