Email
PasswordForgot?
Natali J.

Natali J.

Скопје30 y5 m experience

Добар ден,
Барам работа да чувам детенце
Ми одговара скратено работно време 4-5 часа на ден, од понеделник до петок, во договор со семејството или по потреба и на повик доколку нема потреба семејството од секојдневен ангажман.
Имам работно искуство од 5 месеци, сметам дека можам непречено да ги извршувам работните активности.
Околу работна задача чување на деца дополнително искуство ми е чувањето на мојот двегодишен внук.
Познавање на англиски јазик, со возачка дозвола.
Исто така бидејќи е време на пандемија, верувам дека значи како информација да знае семејството дека сум прележала Ковид и исто така дека сум вакцинирана.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 5 m

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Institution: УКИМ Стоматолошки факултет

Languages: English, Macedonian, Serbian