Email
PasswordForgot?
Ирена С.

Ирена С.

Аеродром, Скопје2 y6 y experience

Јас сум личност, која пред се ги сака децата и сака да работи со нив. Да ги изведувам на прав пат, да ги воспитувам, да ги учам, да се грижам за нив, бидејќи работата ме исполнува, како и детската смеа. Клучните фактори за успех во мојата идна професија се: љубопитност, упорност, трудољубивост, способност за работа во тим, индивидуалост, креативност.
Применување на концепт „Учење преку игра“, Планирање и организирање игри, рекреација, забава и други активности со деца, Поддршка на самодовербата, индивидуалноста и независноста на детето
Во приватната градинка се работев, како воспитувач, помагав на колешки од поголемата група, чистев. работев по 8 саати. Моите работни задачи беа околу децата, да ги анимирам, да се играм со нив, да им читам приказни...

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 6 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Vocational

Institution: Педагошки факултет

Specialty: Дипломиран професор по предучилишно воспитание

Languages: English, Macedonian