Елеонора Н.

Елеонора Н.

Скопје24 y4 y experience

Специјален едукатор и рехабилитатор.
Работно искуство 3 години како образовен асистент и работам веќе 1 година во приватен центар ( ннс неопределено време) . Работата со деца секогаш ме исполнува. Секое дете е различно, па работам според потребите на детето. Смиреност, способност во работа со тим, креативност, пружење поддршка, разбирање, критичко размислување... "
"Образовен асистент 2018-2021
Дефектолошки третмани во домашни услови
Работа во приватен центар за рехабилитација и стимулација на детскиот развој ( работата е во тек) "

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends

Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 4 y

Baby sitting

 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Vocational

Institution: Филозофски факултет-Специјална едукација и рехабилитација

Specialty: Специјален едукатор и рехабилитатор

Languages: English, Macedonian