Email
PasswordForgot?
Елизабета Т.

Елизабета Т.

Кисела Вода, Скопје40 y8 y experience

"Јас сум Елизабета, мајка на три деца и личност на која и претставува особено задоволство да биде дел од процесот на созревање на децата и стекнување на нивните здрави навики.
Како дел од моето долгогодишно искуство во негата и развојот на дечињата се вбројуваат пет фамилии, седум дечиња, осум среќни години работа и успешни детски приказни.
Среќна личност со ведар дух, исклучително вредна и одговорна.
Моето слободно време го исполнувам со фитнес тренинзи, планинарење, кампување во природа.
Мојот ден е секогаш исполнет со убава музика и долги разговори со моите деца. "
"Моето сегашно работно место.
Работно време од 08 часот до 15 часот.
Дел од моите обврски се хранење, нега и хигиена, давање лекарства во одредено време, исполнување на денот на детенцето со разни едукативни и игриви содржини ."

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 8 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: СУГС „Марија Кири Склодовска“

Specialty: Хемиско-технолошки техничар / козметолог

Languages: Macedonian, Serbian