Email
PasswordForgot?
Билјана К.

Билјана К.

Аеродром, Скопје23 y3 y experience

Моето име е Билјана. Јас сум возрасна жена, барам работа како дадилка за чување на деца. Подготвена сум добро да се грижам и да ги чувам. Имам одредено работно искуство од минатото за чување деца.
Работев 3 години како бејбиситерка на дете од 1 година, го чував и се грижев се до неговата 3та година. Работев наутро од 7.30 до попладне 16.30 додека неговите родители беа на работа. Подготвував оброци за детето, по список и агенда направена од мајката, го хранев, се грижев да е облечен и среден. Го шетав низ населбата и детските паркови, заедно гледавме тв цртани, едукативни емисии, се грижев да му е забавно, боевме, редевме играчки. Исто така се грижев и за неговата едукација во најран развој на детето, со тоа што го учев на изговорот на зборовите.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 3 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: Средно дактилографско училиште

Languages: Macedonian, Serbian