Email
PasswordForgot?
Лина Н.

Лина Н.

Карпош, Скопје23 y2 y experience

"Високата мотивација за работа со деца , во мојата личност зазема големо место. Пред се бидејќи е непрекината и непроменета, од почетокот на моите студии по психологија па се до денес кога веќе имам зрело искуство. Истата е поткрепена од моите црти на карактер како што се емпатијата, отвореноста, човекољубивоста, трпеливоста и креативноста. Токму затоа сметам со моите црти, способности и мотивација можам да помогнам во детскиот развој на мноштво начини , исто колку што и самата работа без разлика дали е едукација или анимација, допринесува и во мојот личен и професионален развој. Детската игра, едукација и развој се тесно поврзани со моите интереси како што се видео анимациите за деца, детскиот хумор, учење преку спорт и слично. Во моето искуство најистакната е работата како образовен асисистент и туторска настава, а со моите компетенции стремам кон ангажман и со типични и со атипични деца, како би можела да запознаам различни работни задачи, потпомогнати со мојата систематичност во приодот и адаптација кон конкретната потреба на детето.
Може да работи во втора смена, Работи со близнаци и повеќе деца, 24/7 бебиситинг
"

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 2 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Institution: Универзитет ,, Св. Кирил и Методиј “ , Институт за психологија -

Specialty: Филозофски факултет

Languages: English, Macedonian, Serbian, Spanish