Email
PasswordForgot?
Тања И.

Тања И.

Гази Баба, Скопје58 y10 y experience

Татјана има повеќе од 10 годишно работно искуство со деца во дејноста, најчесто од 8 месеци до 3 годишна возраст. Главни обврски кои ги извршувала биле директно поврзани со бебето и дополнително лесни домашни обврски во однос на домаќинството. Заинтересирана за полно работно време и дополнителен бебиситинг по потреба на родителите. Смирена личност која сака да работи со деца бидејќи целосно ја исполнуваат. Татјана е активен возач и може да патува во кој било дел од Скопје. Мајка на двајца возрасни синови.
Последно работно искуство: грижа, нега и едукација на 3,5 годишно дете. Преземањето на детето од градинка во 12 часот, подготовка на ручек, играње, хранење и заспивање во домот, пеглање, средување на лесни домашни обврски, будење на детето и прошетка. Во меѓувреме се роди уште едно дете во семејството. Обврските во однос на второто дете беа: пресоблекување, подготовка на храна, хранење, бањање и прошетки.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 10 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

 

Up to 3 children

Education

Vocational

Institution: Виша Педагошка

Specialty: Наставник по математика и физика

Languages: English, Macedonian, Serbian