Email
PasswordForgot?
Сибела И.

Сибела И.

Шуто Оризари, Скопје23 y4 y experience

Сибела има 4 годишно работно искуство во дејноста згрижување и нега на деца во домашни услови. Многу сака деца и затоа обожава да работи со нив. Љубезна, мирна и трудољубива личност. Заинтересирана сте за полно и скратено работно време.
Грижа и нега на едно дете на возраст: 8 месеци. Обврски: менување пелени, облекување, подготовка на јадење, хранење, прошетки, заспивање. Во текот на ангажманот се роди и второ дете во семејството и се грижев за двете деца. Мајката беше во домот до три месеци од породлното отсуство и потоа се врати на работа.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 4 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: Димират Влахов - средно фризерско трет степен

Specialty: фризер

Languages: Macedonian