Email
PasswordForgot?
Ивона П.

Ивона П.

Ѓорче Петров, Скопје39 y14 y experience

Ивона е посветена, флексибилна и перфекционист. Се чувствува целосно исполнета од времето поминато со деца и затоа сака да работи како бебиситерка. Ивона има неколку годишно работно искуство со деца со краткорочни паузи во земјата и странство. Една година има работено и како негувателка во градинката Росица. Сакајќи да се профилира во дејноста се има стекнато со уверение за положени испити на Педагошки факултет. Заинтересирана за работа како бебиситерка за повремено чување на деца. Во слободно време сака да вежба фитнес.
Краткорочен ангажам со полно работно време. Работа со 4,5 годишни близнаци: нега, воспитување и анимација.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 14 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: Гимназија Кочо Рацин, општествено - хуманистички смер

Specialty: Негувателка со положени испити на Педагошкиот фактултет

Languages: English, Macedonian