Email
PasswordForgot?
Љубица П.

Љубица П.

Аеродром, Скопје22 y2 y experience

"Имам 20 години студент сум на Филолошки факултет-Италијански јазик и книжевност во Скопје.
Поголемиот дел од денот ми е слободен и би сакала да се активирам,да работам.
За чување на деца,се одлучив затоа што имам многу голема желба за нив.
Јас сум ќерка единица,и покрај преголемата љубов која ја добивам од моите родители,јас сакав да ја пренасочам на дечињата кои би ги чувала.
Искуство со мали деца имам,посебно со мојата мала братучедка,која ја чував и се грижев за неа од нејзиното раѓање,кое беше многу комплицирано.Затоа сега сум нејзината омилена дадичка. Не ми е ништо тешко да направам се што е поврзано со детето,да го нахранам,да го прошетам,да го избањам,да го облечам,да играме,пееме."
"Трпелива и толерантна,добро организирана,доверлива и пријателски расположена,одговорна и комуникативна,грижлива,добро информирана за развојот на децата.
Добри навики и вредности,енергична и способна да реагира во одредени ситуации."

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 2 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Institution: Филолошки факултет Италијански јазик и книжевност

Specialty: додипломски студии

Languages: Macedonian