Email
PasswordForgot?
Наташа Н.

Наташа Н.

Ѓорче Петров, Скопје59 y20 y experience

Работно искуство како дадилка повеќе од 20 години. Ги сака децата, сака да биде со нив и да го следи нивниот развој. Комуникативна личност, храбра, снаодлива во стресни ситуации, лесно ги поминува сите препреки кога наидува на проблем. Во слободно време прави пити, кифли,
роденденски торти по нарачка.
Грижа, нега и едукација на две деца на 2,5 и 4,5 години. Работни обврски со децата: учење на броеви, букви, читање, пишување, читање сликовници, правење украси, колективни игри со двете деца. стекнување навики на децата, прошетки, пресоблекување и помош во лична хигиена, подготовка на ручек за семејството и лесни домашни обврски.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 20 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: ГУЦ - Здравко Цветковски

Specialty: Хидро-градежен техничар

Languages: Macedonian, Serbian