Email
PasswordForgot?
Јорданка Ј.

Јорданка Ј.

Скопје54 y6 y experience

Моето име е Јорданка Јосифоска. Јас имам 52 години. Јас сум многу ведра, комуникативна, одговорна, чесна, и трпелива личност. Јас многу ја сакам работата со деца, тие ме исполнуваат и ме прават да се чувствувам помладо. Во животот имав прилика да работам како дадилка на дете кое го чував 6 години до пред да започне да оди на училиште. Искуството беше прекрасно, времето со детето ми поминуваше многу брзо, многу се дружевме и забавувавме, воедно сум и многу одговорна личност, внимателно ги следам сите чекори на детето и не би дозволила никогаш ништо да се случи.
Работното време за бебистерка на детето ми беше од 9:00 до 15:00. Мојата задача беше да се грижам за детето и неговите потреби. Детето беше на возраст од 2 години па го чував 6 години додека не започне да оди во училиште. Моите обврски беа да го изнесам детето малку на прошетка доколку е убаво времето, да го наранам, заедно учевме да броиме, да збориме, си игравме и итн.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 6 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: ДМБУЦ ''ИЛИЈА НИКОЛОВСКИ-ЛУЈ''

Languages: Macedonian, Serbian