Email
PasswordForgot?
Јулија А.

Јулија А.

Скопје25 y2 y experience

Чување на две момчиња,од 4 и 2 години.
Повеќе фокус и грижа на помалото дете од 2 години,бидејќи повозрасните од 4 оди во градинка до одредено време.
Грижата е следна:Откога ќе се разбудат,пресоблекување,подготовка на сок или чај,по 30 мин. доручек,Понатаму следи игра со нивните играчки,разговори,гледање тв ,цртање и слично.
Околу 10:30 или 11 се изнесуваат надвор да се истрчаат,поврзат точење и се враќаме за 1час.
Потоа следи десерт па успивање попладневно околу 13:00.Ако се разбудат порано се пресоблекува повторно и се анимира,се додека не дојде мајката од работа.:)

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 2 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Institution: Американ колеџ-Скопје

Specialty: Дипломиран економист

Languages: English, Macedonian, Serbian