Email
PasswordForgot?
Иван Х.

Иван Х.

Аеродром, Скопје36 y5 y experience

Момчето со кое работам има 15 години. Моментално е прва година во средно училиште, јас започнав пред 1.5 година кога беше осмо одделение во основно училиште. Тој има образовни потешкотии како и дислексија и дискалкулија.
Моите секојдневни обврски се состојат од посетување на наставата со момчето, помагање околу училишните и домашните задачи, како и организирање на неговите секојдневни активности во соработка со родителите и наставниците.
Работам од понеделник до петок од 9 до 13.30 часот.
Моите активности како психолог во градинката беа пратење и евалуација на психо - - социјалниот развој на децата, средби со родителите и секојдневни вежби и активности за поттикнување на развојот на децата.
Едукант по гешталт психотрерапија, Мегународни сертификати по телесна психотерапија, Мегународни сертификати по гешталт психотрерапија, Сертификати по ненасилна трансформација на конфликти

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 5 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

University

Institution: Универзитет „Кирил и Методиј“ - Скопје

Specialty: Дипломиран Психолог

Languages: English, Macedonian