Email
PasswordForgot?
Marija D.

Marija D. is looking for a nanny

Скопје
 • SaveSaved

Барам дадилка која има искуство со чување на деца со атипичен развој за чување на 4 годишно дете со закаснување во говорот и кое посетува дефектолог каде напредува добро. Потребен е повремен ангажман за чување на детето( *особено кое е болно или останува дома со родителите) за време на цело работно време додека родителите се со работен ангажман. Би сакале да стапиме во контакт со одговорни и сериозни лица кои имаат добри препораки и сепак најважно е да имаат осет за работа со деца со атипичен развој во поглед на стимулација и правилен приод кон развојните предизвици на детето. Детенцето оди во градинка и е многу питомо и обожава луѓе- вистински љубимец на учителките во градинка е. Цената ќе биде договорена лично согласно договорот за ангажманот. Благодарам

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Age: 16-65 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

Education

Languages: Macedonian