Email
PasswordForgot?
Kamelija R.

Kamelija R. is looking for a nanny

Центар, Скопјеfrom 1000 MKD for a d
 • SaveSaved

Потребна ни е дадилка за 2 мали дечиња, едното е бебе од 9 месеци, другото е дете од 2 и пол години. Живееме во куќа во Скопје на Водно. Јас и сопругот работиме од дома, така да присутни сме цело време, меѓутоа сепак ни е потребно некој што ќе работи со децата, не само да ги причувува и пресоблекува, туку и едукативно ќе им се посвети, а ќе биде и слободен и отворен за повремени патувања. Платата, условите и работните саати сите се предмет на договор, и прилично сме флексибилни.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Pay: from 1000 MKD for a d

Age: 18-30 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

Education

Languages: English, Macedonian