Email
PasswordForgot?
Filip D.

Filip D. is looking for a nanny

Аеродром, Скопјеfrom 1200 MKD for a d
 • SaveSaved

Бараме Помошничка / Дадилка за помош при чување на деца (девојче 2 години и синче 2 месеци) и одржување на стан (Мичурин, Аеродром).
Помош при чување на деца:
- Анимирање и едуцирање на Девојчето додека мајката е со малото и обратно.
- Нега на децата
- Припремање на храна за децата
- Во иднина, прошетка на децата низ локалните паркови

Помош при одржување на стан:
- Готвење домашни јадења
- Дневно Чистење и оджување (Кујна, играчки на деца и слично...)

Работното време е од 9:00 до 17:00 од понеделник до петок (без празници)
Не треба да е пушач и треба да има искуство во чување на деца
Работата е заедно со Мајката која ке биде дома заедно со помошничката

Бараме квалитет и искуство. Платата е околу 1200 МКД / ден
Ако сме задоволни од вас (и вие од нас), платата може да се зголеми

Можете да ме контактирате на телефон (Филип или Теодора ), Viber, Whatsapp или да испратите маил на filip_damjanovskiyahoo.com со ваше CV.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

Work

Time: agreed individually

Pay: from 1200 MKD for a d

Age: 16-99 y

Baby sitting
 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Has a driving license

 • Has a car

 • Doesn't smoke

Education

Languages: Macedonian